Βιογραφικό Άστριτ Κατσoύλη

Βιογραφικό σημείωμα

Άστριτ Κατσoύλη

Είμαι γερμανικής καταγωγής, γεννήθηκα στο Sondershausen / Γερμανία, σπούδασα ιατρική στα πανεπιστήμια της Leipzig (Λειψίας) και του Kiel (Κίελου) και αποφοίτησα το 1996. Πρώτα εργάστηκαa για 18 μήνες ως ειδικευόμενη ιατρός σε μία γυναικολογική κλινική στο Κίελο. Μετά από μερικά χρόνια επαγγελματικής αποχής λόγω της απόκτησης τριών παιδιών εργάστηκαa από το 2005 έως 2012 ως ειδικευόμενη ιατρός στην Παθολογία και Γαστρεντερολογία του νοσοκομείου Karl-Leisner στο Goch Γερμανίας, ένα διδακτικό νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Heinrich-Heine του Düsseldorf όπου και απέκτησα τις ειδικότητες του ειδικού Παθολόγου και ειδικού Γαστρεντερολόγου.

 

Από τα τέλη του 2012 έως την αποχώρησή μου της 31.12.2019 εκτέλεσα καθήκοντα επιμελητή στο τμήμα Γαστρεντερολογίας. Το Γαστρεντερολογικό τμήμα και ειδικότερα το ενδοσκοπικό κέντρο ήταν άριστα εξοπλισμένο και ήταν σημείο αναφοράς για τους 300.000 κατοίκους της περιοχής.

 

Διεξάγονταν πάνω από 6.000 ενδοσκοπικές εξετάσεις γαστροσκοπήσεις, κολονοσκοπήσεις, ενδοσκοπικοί υπέρηχοι, παλίνδρομος χολάγγειο/πανκρεατογραφίες (ERCP), σιγμοειδοσκοπήσεις, ορθοσκοπήσεις, πρωκτοσκοπήσεις, εντεροσκοπήσεις με μονό μπαλόνι και ενδοσκόπησης με κάψουλα ετησίως. Το ενδοσκοπικό τμήμα διέθετε 24ωρη υπηρεσία για επείγοντα ενδοσκοπικά περιστατικά. Το φάσμα υπηρεσιών περιλάμβανε επίσης ανάλυση εκπνεομένου υδρογόνου, pH-μετρία οισοφάγου και μανομετρία του οισοφάγου υψηλής ανάλυσης (HRM). Το τμήμα είχε πάρει από τον Ιατρικό Σύλλογο Βόρειας Ρηνανίας την άδεια για την πλήρη εκπαίδευση στην Γαστρεντερολογία.

 

Στην Ελλάδα βρίσκομαι από της αρχές του 2020, της 15. Μαΐου άνοιξα ιδιωτικό γαστρεντερολογικό ιατρείο στα Χανιά.
Από το 2012 είμαι μέλος της Γαστρεντερολογικής Εταιρίας της Γερμανίας (DGVS).

Call Now Button